Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle extra profielveld met upload mogelijkheid

Moodle kent standaard de mogelijkheid om extra profielvelden aan te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een veld maken voor geboortedatum, geslacht of andere zaken die niet tot de standaard profielvelden van Moodle behoren. Je hebt daarbij de keuze uit een aantal type velden zoals een checkbox of datum/tijd veld.

Met de plugin File upload (profielveld) komt daar een mogelijkheid bij. Je kunt nu een profielveld aanmaken met daarbij de mogelijkheid voor gebruikers om een bestand te uploaden wat wordt opgenomen in hun profiel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een CV of andere belangrijke documenten. Zie je andere toepassingen dan horen wij die graag! De plugin is beschikbaar vanaf Moodle 2.7.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?