Moodle extra profielveld met upload mogelijkheid

Moodle kent standaard de mogelijkheid om extra profielvelden aan te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een veld maken voor geboortedatum, geslacht of andere zaken die niet tot de standaard profielvelden van Moodle behoren. Je hebt daarbij de keuze uit een aantal type velden zoals een checkbox of datum/tijd veld.

Met de plugin File upload (profielveld) komt daar een mogelijkheid bij. Je kunt nu een profielveld aanmaken met daarbij de mogelijkheid voor gebruikers om een bestand te uploaden wat wordt opgenomen in hun profiel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een CV of andere belangrijke documenten. Zie je andere toepassingen dan horen wij die graag! De plugin is beschikbaar vanaf Moodle 2.7.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees