Essential thema beschikbaar voor Moodle 3.2

Het Essential thema voor Moodle is al tijden lang bijzonder populair. Niet zo gek als je bedenkt dat je een gratis thema krijgt met veel mogelijkheden om zelf dingen in te stellen. Moodle 3.2 verscheen op 5 december 2016 maar toch was er nog altijd geen 3.2 versie van Essential. Sinds 24 maart is die echter wel beschikbaar om te downloaden.

Vanaf Moodle 3.2 krijg je een vernieuwde user interface wanneer je Boost of een daarop gebaseerd thema gebruikt. Met de 3.2 versie van Essential blijf je echter nog werken met de oude stijl interface zoals bijvoorbeeld het blok Instellingen terwijl Boost dit op de pagina integreert. Het was even wennen aan de nieuwe interface maar persoonlijk vind ik het veel prettiger werken. Zit je wel ‘vast’ aan Essential dan staat niets een upgrade meer in de weg.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees