Animatie van de unieke Avetica aanpak voor Moodle implementaties

  • Moodle tips
  • >
  • Animatie van de unieke Avetica aanpak voor Moodle implementaties

Unieke aanpak Moodle implementaties

De aanpak van Avetica om Moodle implementaties te realiseren is uniek. Klanten waarderen deze aanpak bijzonder omdat zij het gevoel hebben dat zij zelf in staat zijn om Moodle goed in te zetten als leermiddel. Het delen van de ruime Moodle expertise van Avetica via deze blog en tijdens de Moodle trainingen, workshops en bijeenkomsten met klanten is erg belangrijk voor de Moodle provider uit Maasdam.

Animatie

Avetica is dan ook trots op die aanpak en daarom heeft zij een animatie ontwikkeld die duidelijk hun werkwijze en visie op het implementeren van Moodle weergeeft. Je zou ook kunnen zeggen dat deze animatie het DNA van Avetica weergeeft. Ook de scaffolding die kenmerkend is van hun aanpak, komt helder naar voren.

Contact

Wil jij ook op zo’n manier geholpen worden bij de implementatie van Moodle, neem dan contact op met Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees