Animatie van Avetica aanpak

Unieke aanpak

De afgelopen jaren hebben we vaak gemerkt dat onze aanpak om Moodle te implementeren uniek is en dat onze klanten de ‘Avetica aanpak ‘ bijzonder waarderen. Wij leren onze klanten Moodle goed gebruiken zodat ze zelf hierin beter worden. We houden onze klanten niet ‘dom’, maar delen actief onze expertise van Moodle. Dit doen we in onze blog Moodlefacts.nl en tijdens onze trainingen, workshops en bijeenkomsten met klanten.

Animatie

Wij zijn trots op onze aanpak en hebben daarom een animatie ontwikkeld die duidelijk de werkwijze van Avetica en onze visie op het implementeren van Moodle weergeeft. Je zou ook kunnen zeggen dat deze animatie het DNA van Avetica weergeeft. Ook de scaffolding die onze aanpak kenmerkt, komt helder naar voren.

Contact

Wil jij ook op zo’n manier geholpen worden bij de implementatie van Moodle, neem dan contact op met ons.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees