Monitoren van Moodle Learning Plans

Vanaf Moodle 3.1 is de functionaliteit Learning Plans geïntroduceerd. Na het opzetten van een competentie raamwerk kun je een learning plan (template) maken. Een learning plan template bestaat uit een set van competenties die je kunt toewijzen aan een groep gebruikers.

Deze week verscheen een plugin die met name bedoeld is voor diegene die de voortgang op learning plans bewaakt. In overzichtelijke schermen zijn per gebruiker de learning plans te zien en wordt allerlei relevante informatie getoond. Ook kan op allerlei manieren worden gefilterd. Voor de cursist is er een overzicht waarin goed te zien is wat de status is van jouw learning plan.

Overweeg je om met learning plans en het onderliggende competentie raamwerk te gaan starten neem dan contact met ons op zodat we je op weg kunnen helpen. Het is bijzonder mooie functionaliteit maar vergt wel de nodige expertise bij de inrichting.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees