Grote update van Moodle360, probeer hem nu zelf uit!

  • Moodle tips
  • >
  • Grote update van Moodle360, probeer hem nu zelf uit!

Ruim twee jaar geleden introduceerde Avetica haar plugin Moodle360. Hiermee kan een organisatie haar eigen 360 graden feedback vragenlijsten maken. Deelnemers uit de Moodle cursussen zetten deze vragenlijsten dan uit bij hun eigen respondenten. Wilt u competenties meten van uw deelnemers, dan is een 360 graden feedbacktool noodzakelijk. En met Moodle360 regelt u dit snel en gemakkelijk!

Avetica heeft een grote update doorgevoerd zodat Moodle360 ook met de huidige Moodle versies goed werkt. De feedback van onze klanten op deze tool hebben we ook gelijk verwerkt in deze nieuwe update.

In de democursus 360 graden feedback in Moodle kunt u de tool uitproberen als deelnemer. We hebben vier verschillende vragenlijsten ontwikkeld die ter inspiratie moeten dienen om te zien wat mogelijk is.

Demonstratie Vragenlijst Moodle360.png

Wilt u een demonstratie zien van de mogelijkheden van Moodle360 om zelf vragenlijsten inclusief eigen beoordelingsschalen te ontwikkelen, neem dan contact op met ons.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees