Moodle 3.2 als Sinterklaascadeau

De release van Moodle 3.2 was al twee weken uitgesteld en nu heeft Marina Glancy van Moodle HQ laten weten dat we nog een week moeten wachten. Op 5 december komt nu de nieuwe major release van Moodle beschikbaar.

Als reden van deze vertraging noemt Marina:

New Bootstrap4-based theme called “BOOST” that we are introducing in 3.2 has really shaken look of Moodle and organisation of navigation (in a good way!). At the same time we are still finding little visual or functional problems and we would really like to fix them before the release.

sint-cadeauMet BOOST krijgt Moodle een veel mooiere en strakkere uitstraling en dat is wel een weekje extra wachten waard. Lees ook onze eerdere post over het Boost thema in 3.2.
Moodle 3.2 wordt dus een mooi Sinterklaascadeau!