Vooruitblik Moodle 3.2

Moodle 3.1 is nog maar een maand uit en toch wordt er al weer nagedacht over en gewerkt aan Moodle 3.2 gepland voor november 2016. Gisteravond zag ik dat Martin Dougiamas een presentatie hield op de USA Moodlemoot waarin hij een vooruitblik geeft naar 3.2.

Moodle 3.2

Nieuwe template
De kwaliteit van de afbeelding is slecht maar met name het eerste punt bevalt mij wel. ‘Blockless default theme and simplified navigation’. Moodle zoekt momenteel naar een nieuw framework om templates op te baseren en lanceert in 3.2 een nieuw thema waarin meer aandacht is voor de navigatie en blokken een minder prominente plek innemen.

Damyon Wiese van Moodle HQ is gestart met de ontwikkeling van deze nieuwe template en vraagt om input van de community. In het forum zie ik tot nu toe veel technische bijdrages en nog wat minder wat men precies anders zou willen zien. Ik zou zeggen grijp je kans en laat weten wat jij graag anders zou zien!

User tours
Over het laatste punt op de slide ‘User tours’ in een volgend artikel meer.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees