Interessante nieuwe functies in Moodle Mobile 2.4

  • Moodle blog
  • >
  • Interessante nieuwe functies in Moodle Mobile 2.4

In de nieuwe versie van de officiële Moodle app zijn twee interessante nieuwe functies verschenen, namelijk:

  1. Externe tool (LTI)
  2. Onderzoek (survey)

Met name de LTI-module is interessant omdat je daarmee externe content kan benaderen. Wil je meer weten over LTI, lees dan deze berichten hierover. De module onderzoek  wordt amper gebruikt, waarschijnlijk omdat je zelf geen vragen kan bewerken of toevoegen. Je kan alleen maar standaardvragenlijsten gebruiken en die uitzetten bij je studenten. Wil je hier meer over weten, bekijk dan deze video over Survey in Moodle 2.3 (de module zelf is niet veranderd sinds deze oude Moodle versie).

Download de laatste versie van Moodle Mobile, want hij wordt steeds interessanter.

 

Moodle Mobile screendump