Moodle uiterlijk (toetsvragen) verbeteren (2)

Al eerder schreven we hier hoe je met gebruik van CSS het uiterlijk van Moodle toetsvragen kunt verbeteren. In die post beschrijven we hoe je het grijze blok met vraaginformatie boven de vraag getoond kan krijgen.

Recentelijk kreeg ik het verzoek om het grijze blok met vraag informatie totaal te verbergen. Met twee stukjes code is ook dat te doen. Hieronder zie je het resultaat. Download de code en voeg die toe in ‘Aangepaste CSS’ van je eigen thema.

Toetsvraag aanpassen met CSS

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees