Reset in één keer alle myMoodle pagina’s

De Mijn Moodle pagina (tegenwoordig ook startpagina genoemd) is een persoonlijke pagina van de Moodle gebruiker. Hij/zij ziet daar een overzicht van de cursussen waarin hij aangemeld is. De Mijn Moodle pagina kan door de gebruiker zelf worden gewijzigd. Hij kan bijvoorbeeld zelf blokken toevoegen, verplaatsen en verwijderen.

In sommige situaties is het nodig dat alle Mijn Moodle pagina’s worden teruggezet naar de standaardinstelling. Hiervoor is geen standaard functionaliteit aanwezig binnen Moodle. Gelukkig is hier een plugin voor, namelijk Reset MyMoodle. Voor alle gebruikers wordt dan de startpagina teruggezet, behalve voor de sitebeheerders.

Reset MyMoodle is beschikbaar vanaf Moodle 2.7 en hoger.

Reset My Moodle

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees