Overzicht Moodle functionaliteit per versie bijgewerkt voor 2.9

  • Moodle blog
  • >
  • Overzicht Moodle functionaliteit per versie bijgewerkt voor 2.9

Moodle 2.9 is al weer een tijdje beschikbaar en draait op meerdere van de sites die wij hosten naar volle tevredenheid. Het overzicht ‘Moodle functionaliteit per versie‘ is nu ook bijgewerkt. Het overzicht benoemt de belangrijkste bijkomende functionaliteit in 2.9 maar is zeker niet compleet. De release bevat nog veel meer verbeteringen die zich op server- en beheerniveau bevinden. Hier leggen we de focus echter graag op de zaken die betrekking hebben op de eindgebruikers van Moodle.

Het overzicht is terug te vinden op Moodlefacts onder het kopje Handleidingen. Of direct via deze link.

In de komende dagen kom ik terug op een aantal verbeteringen die wat meer aandacht verdienen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees