Avetica, Moodle Premium Partner

Welke Moodle Academie cursus zie jij graag vertaald naar het Nederlands?

  • Moodle tips
  • >
  • Welke Moodle Academie cursus zie jij graag vertaald naar het Nederlands?

Moodle Academie

Na het opheffen van Stichting Mnet Benelux is het resterende geld geschonken aan een project om cursussen uit de Moodle Academie te vertalen naar het Nederlands. Op deze manier komt de opbrengst van de stichting nog steeds ten goede aan de Nederlandse Moodle community.

Geef je voorkeur op

Gemma Lesterhuis, voormalig voorzitter van de stichting en eigenaar van LT&C, heeft de coördinatie op zich genomen om dit te regelen met Moodle HQ. Haar vraag is aan de Nederlandse Moodle community welke cursussen als eerste vertaald moeten gaan worden. Er is nu namelijk een lijst van ruim 30 cursussen waaruit een keuze gemaakt mag worden. Gemma heeft een enquête gemaakt waar je je voorkeur mag opgeven, liefst voor eind augustus 2022.

Bijdragen aan vertalingen?

Wil je meehelpen met het vertalen van de Moodle cursussen? Meld je aan in de cursus Get involved in Moodle Academy die vanaf 1 juni 2022 beschikbaar komt. Daarna mag je aan de slag als vertaler.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?