Webinar: bespaar tijd met dynamische regels in Moodle Workplace

  • Moodle tips
  • >
  • Webinar: bespaar tijd met dynamische regels in Moodle Workplace

Webinar 31 maart 2022

De datum voor ons volgend webinar is weer gepland op de laatste donderdag van de maand. Reserveer 31 maart om 11.00 uur in je agenda. 

Thema: Dynamische regels in Moodle Workplace

Sinds april 2020 zijn we bezig met het implementeren van Moodle Workplace bij onze klanten. Daarbij valt telkens weer op hoe fijn en krachtig onze klanten de dynamische regels vinden. Het bespaart hen veel tijd omdat je bepaalde workflows kunt automatiseren. Met een aantal eenvoudige handelingen stel je zelf een dynamische regel in die jouw werk daarna uit handen neemt.

In dit webinar laat ik zien met welk gemak je dynamische regels instelt en hoe dit in verschillende situatie bij onze klanten werkt.

Interactief webinar

In onze webinars delen wij graag onze kennis van Moodle en horen ook graag jullie vragen en suggesties. Stel vooraf al je vragen via de community plugin ‘Hot Questions’ die je kunt vinden in moodle.avetica.academy . Deze vragen zullen wij dan behandelen in ons webinar. 

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 31 maart om 11.00 uur in je agenda en doe mee via moodle.avetica.academy

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees