Didactische mogelijkheden van Moodle forum – Moodle webinar

  • Moodle tips
  • >
  • Didactische mogelijkheden van Moodle forum – Moodle webinar

Webinar 24 februari 2022

De datum voor ons volgend webinar is weer gepland op de laatste donderdag van de maand. Reserveer de datum van 24 februari om 11.00 uur in je agenda. 

Thema: Didactische mogelijkheden van Moodle forum

De allereerste leeractiviteit van Moodle was het forum. Volgens Martin Dougiamas, oprichter en ontwikkelaar van Moodle, is het forum de kern van de leerpsychologie van het sociaal-constructivisme. Is het forum meer dan met elkaar in discussie gaan? 

Welke didactische mogelijkheden geeft het forum in Moodle? Na dit webinar kijk je anders aan tegen de allereerste leeractiviteit van Moodle.

Interactief webinar

In onze webinars delen wij graag onze kennis van Moodle en horen ook graag jullie vragen en suggesties. Stel vooraf al je vragen via de community plugin ‘Hot Questions’ die je kunt vinden in moodle.avetica.academy . Deze vragen zullen wij dan behandelen in ons webinar. 

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 24 februari om 11.00 uur in je agenda en doe mee via moodle.avetica.academy . Graag tot de laatste donderdag van deze maand.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees