Avetica, Moodle Premium Partner

Adventicalender download tot eind januari beschikbaar!

  • Moodle tips
  • >
  • Adventicalender download tot eind januari beschikbaar!

Adventicalender druk bezocht

Onze Adventicalender is een Moodle cursus die beschikbaar is voor gasten. We kunnen dus niet zien wie hem bezocht heeft maar wel hoe vaak de cursus en de dagen bekeken zijn. Uit die aantallen blijkt dat we de kalender niet voor niets hebben gemaakt en dat veel van jullie de kalender hebben bekeken. Ook voor volgend jaar staat ‘ie dus alweer op de planning!

Download Adventicalender

We hebben een backup van de hele cursus gemaakt die je kunt downloaden zodat je eind 2022 je eigen Moodle Advent kalender kunt maken. Je kunt deze downloaden in de kalender zelf. Vanaf eind januari halen we de kalender offline en denken nog na hoe we de tips toch permanent beschikbaar kunnen houden.

Moodle tips

In 2022 zullen we je verder van Moodle tips blijven voorzien via onze artikelen hier. Heb jij een leuke tip voor andere Moodle gebruikers of gebruik je Moodle op een inventieve manier dan is er altijd ruimte om jouw tip hier te delen.

MoodleMoot Benelux 2022

Het event om Moodle kennis op te doen en te delen is natuurlijk de MoodleMoot! Op 15 maart 2022 wordt deze gehouden in het Van der Valk hotel in Tilburg. Begin 2022 goed en reserveer je early bird ticket voor 16 januari en betaal slechts € 99,- in plaats van € 120,-!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?