Word jij lid van Moodle User Association?

Moodle User Association

De Moodle User Association (MUA) is een internationale Moodle vereniging. Het doel van de MUA is de groei van het open-source online leerplatform Moodle te ondersteunen door een sterke en eensgezinde stem te geven aan de gebruikers. Dit doen zij door het geven van adviezen en het faciliteren van financiële middelen voor nieuwe ontwikkelingen. Leden van de MUA kunnen projectvoorstellen indienen voor nieuwe ontwikkelingen. In 2017 is bijvoorbeeld het nieuwe dashboard ontwikkeld voor Moodle 3.3, een initiatief van Gemma Lesterhuis.

Lid zijn van de MUA heeft meer voordelen. Twee keer per maand wordt een zogenaamde Townhall meeting georganiseerd. Hier worden bepaalde issues besproken en wordt de MUA door Moodle HQ bijgepraat over recente ontwikkelingen. Op deze manier ben je altijd goed geïnformeerd, net zoals Moodle Partners.

Lid worden?

De MUA zoekt leden om mee te denken en voorstellen te doen. Tevens kan je ook bestuurslid worden van deze Moodle Vereniging. Wil je meer weten, kijk dan eens op moodleassociation.org of vraag Gemma naar haar ervaringen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees