Interview met initiatiefneemster Gemma over nieuw cursusdashboard in Moodle 3.3

  • Moodle tips
  • >
  • Interview met initiatiefneemster Gemma over nieuw cursusdashboard in Moodle 3.3

Op Moodle.com is een interview geplaatst met ‘onze’ Gemma Lesterhuis. Zij is de initiatiefneemster van het cursusdashboard wat in Moodle 3.3 is geïntroduceerd. Gemma had het projectplan bij de Moodle Users Association (MUA) ingediend en dit plan is gekozen om te ontwikkelen. En dat is natuurlijk iets om trots op te zijn.

De ideeën voor het cursusdashboard komen vanuit de behoeften van klanten die nog een goed overzicht van hun cursussen en de voortgang nodig hadden. Gemma heeft dit opgepakt en vertaald naar een Functioneel Ontwerp en een projectplan. En dit heeft Gemma zo goed uitgewerkt dat dit project gelijk als voorbeeld voor nieuwe MUA-projecten geldt.

Lees het interview en als je het cursusdashboard zelf wilt uitproberen, kunnen wij je hier verder helpen. Ook kan je onderstaande video bekijken hoe gaaf de eerste resultaten al zijn. En we weten dat dit dashboard nog verder uitgewerkt gaat worden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees