Moodle Academy officieel geopend

Officiele opening

Moodle heeft deze week de Moodle Academy officieel geopend! In het persbericht wordt de Academy gepresenteerd als ‘The learning hub for the global Moodle community! In de Moodle Academy kun je gratis online cursussen volgen om je te ontwikkelen als Moodle opleider, beheerder, ontwerper of ontwikkelaar van plugins. Enkele cursussen die je er kunt volgen zijn:

  • Moodle Teaching Basics
  • Moodle Teaching Next Level
  • Moodle Admin Basics
  • Moodle Plugin Development Basics

Ondersteuning Moodle gebruikers

Moodle heeft gebruikers wereldwijd altijd al ondersteund door het aanbieden van online cursussen, documentatie, video’s etc. De Moodle Academy wordt daar vanaf nu het centrale punt voor. Naast materiaal dat ter beschikking wordt gesteld via deze omgeving zal Moodle jaarlijks een Global MoodleMoot organiseren. In de Benelux kennen we daarnaast de MoodleMoot georganiseerd door de Stichting Mnet wat zich bewezen heeft als een prima event om kennis en ervaringen uit te wisselen en contacten op te doen.

Interactieve webinars

De lancering van de Academy gaat gepaard met een serie interactieve webinars. De webinars behandelen onderwerpen waardoor je nog meer uit Moodle kunt halen dan je nu al doet! Hieronder zie je een opsomming van de geplande webinars.

  • ‘Make the most of your Moodle Forums’ – woensdag 25 augustus
  • ‘Assessment: Exploring Assignments’ – woensdag 22 september
  • ‘Assessment” Exploring Forums’ – woensdag 20 oktober
  • ‘ABC Learning Design’ – woensdag 17 november
  • ‘Make the most of MoodleNet’ – woensdag 15 december

Aanmelding Academy

Je kunt gratis een account aanmaken op de Academy die bereikbaar is op https://moodle.academy Meld je aan voor de juiste cursus waarna je een plaatsje voor het eerste webinar kunt boeken.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees