Laatste updates van Moodle 3.5 & 3.8

Moodle updates 3.10.4, 3.9.7, 3.8.9 & 3.5.18

Vandaag heeft Moodle HQ van vier versies de updates uitgebracht. Deze updates bevatten kleine verbeteringen en opgeloste beveiligingsissues. Meer informatie hierover kan je vinden in de releases notes op:

Moodle 3.5 en 3.8 end-of-life

Met versie 3.5.18 is er een einde gekomen aan de ondersteuning van deze Long Term Support (LTS) versie. Op 17 mei 2018 werd Moodle 3.5 uitgebracht en de implementatie van de AVG/GDPR was één van de belangrijkste zaken. Na drie jaar is versie 3.5 end-of-life wat betekent dat je in de komende maanden moet gaan upgraden naar een nieuwere versie. Ook versie 3.8 wordt niet meer ondersteund.

Ondersteunde Moodle versies

Op dit moment is versie 3.9 een LTS-versie en deze wordt tot mei 2023 ondersteund. Versie 3.10 en 3.11 (die volgende week uitkomt) zijn ook versies die actief worden onderhouden door Moodle HQ. Draait jouw Moodle site op een versie 3.8 of lager, plan dan je upgrade!

Meer informatie over updates, upgrades en de ondersteuning van Moodle kan je hier vinden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees