Leuk artikel over Moodle in Vives

Onderwijsinnovatie & ICT platform Vives

Sommige lezers van onze blog weten dat ik vroeger nog voor de klas heb gestaan. In de vijf jaar die ik in de bovenbouw van het basisonderwijs heb gewerkt was ik tevens ICT-coördinator. In 1999 lag de eerste versie van het blad Vives in mijn postvakje. Dat was de tijd van educatieve software op floppy discs, Het Comenius project en NLTree. Als ICT-coördinatoren hadden wij veel behoefte aan allerlei informatie want wij hadden de voortrekkersrol om ICT binnen het onderwijs te gaan integreren. Een mooie rol die ik in de jaren daarna bij een onderwijsbegeleidingsdienst de hele week mocht uitvoeren.

Artikel

Begin maart werd ik als medebestuurslid van Stichting Mnet Benelux gevraagd voor een interview over Moodle waar ik graag aan mee wilde werken. Het werd een heel leuk gesprek wat nog vele uren had kunnen duren. Als we eenmaal aan het praten zijn over ICT en onderwijs zijn we voorlopig nog niet uitgepraat. 😃

Leen Shames heeft er een mooi artikel van gemaakt dus aan hem alle dank hiervoor!
Lees het hele artikel over Moodle (pdf).

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees