Avetica, Moodle Premium Partner

Nieuwe Moodle updates van o.a. 3.10 en 3.9

Updates voor 3.10, 3.9, 3.8 en 3.5

Vanmorgen heeft Moodle HQ voor vier versies de nieuwste updates beschikbaar gesteld. Het gaat om de volgende versies en bijbehorende releases notes:

Op dit moment zijn versie 3.10.x en 3.9.x de versies die actief worden ondersteund met bugfixes en kleine verbeteringen. Ben je zelf verantwoordelijk voor het applicatiebeheer, dan kan je deze updates downloaden van download.moodle.org.

Einde inzicht voor support 3.5 en 3.8

Voor Moodle 3.5.x en 3.8.x worden alleen beveiligingsissues opgelost. Moodle houdt dit vol tot mei 2021. Over vier maanden stopt dus de ondersteuning voor deze versies. Zorg dat jouw Moodle site(s) voor die tijd zijn geüpgraded!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?