Nieuwe updates van Moodle

Vanmorgen heeft Moodle volgens planning diverse updates uitgebracht. De meest actuele versies zijn nu 3.8.1, 3.7.4, 3.6.8 and 3.5.10. Via https://download.moodle.org, Git of je Moodle hosting provider kan je deze updates verkrijgen.

Als je versie 3.5.x, 3.7.x of 3.8.x draait dan hoef je alleen maar jouw Moodle site te (laten) updaten. Wanneer je versie 3.6.x draait, dan moet je naast deze update ook alvast een upgrade gaan plannen, want de ondersteuning van Moodle 3.6.x stopt na mei 2020.

Draait jouw Moodle 3.4 of lager, dan moet je sowieso snel upgraden. Want werken met een verouderde versie waar er geen beveiligingsupdates meer voor uit komen, past niet binnen het principe van ‘passende beveiliging’ van de AVG/GDPR. Wil je meer weten over de AVG in Moodle, lees dan (nogmaals) onze serie blogs over Moodle & Privacy hier.

Moodle release beleid

Wil je meer weten over het releasebeleid van Moodle, dan kan de informatie lezen op deze pagina of contact opnemen met een Moodle Partner zoals Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees