Crowdfunding PDF export voor Questionnaire plugin

  • Moodle tips
  • >
  • Crowdfunding PDF export voor Questionnaire plugin

Moodle heeft een standaard plugin om intakes en evaluaties mee te maken, de zogenaamde ‘Feedback‘ activiteit. In veel Moodle sites zul je echter ook de ‘Questionnaire‘ plugin tegenkomen. In het Nederlands heet deze plugin ‘Enquette’ en wordt vaak geïnstalleerd omdat hij net wat beter werkt, er beter uitziet voor de cursist en wat meer mogelijkheden biedt dan de standaard activiteit.

Iets wat ontbreekt in de plugin is het kunnen printen en downloaden van resultaten in PDF formaat. Ontwikkelaar Mike Churchward is nu een crowdfunding project gestart om het nodige geld bij elkaar te krijgen om dit in te gaan bouwen. Het bespreken en ontwerpen is reeds afgerond en Mike is nu op zoek naar funding om e.e.a. ook echt te gaan bouwen.

Het project omvat twee onderdelen:
1. Mogelijkheid om de samenvattingspagina te exporteren naar PDF
2. Mogelijkheid om elke individuele resultaat pagina te exporteren naar PDF

Om beide onderdelen te bouwen is 4838 euro nodig. Om alleen de eerste mogelijkheid te bouwen ongeveer 3400 euro. Vanzelfsprekend profiteert de hele Moodle community mee van de ontwikkelingen omdat de plugin met uitbreiding beschikbaar blijft in de Moodle plugin database.

Het crowdfunding project loopt via Indiegogo en kan ook jouw steun gebruiken. Maak je gebruik van de ‘Questionnaire’ plugin en zat je altijd al op deze aanvulling te wachten draag dan jouw steentje bij.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees