Het programma van het 2e Avetica Live Event op 19 maart in Dordrecht is bekend

  • Moodle tips
  • >
  • Het programma van het 2e Avetica Live Event op 19 maart in Dordrecht is bekend

Het programma van het 2e Avetica Live Event op 19 maart in Dordrecht is bekend.

Fleur Prinsen, lector digitale didactiek bij de Hogeschool Rotterdam, zal de keynote verzorgen en neemt ons mee in het sociale aspect van het leren. Of zoals zij het zelf omschrijft ‘kennis is een sociaal product’.

 

Jeroen Krouwels, één van de initiatiefnemers van de Leerscan en Business development & innovation manager bij Noordhoff Health, zal ons bijpraten over het meten van de effectiviteit van het leren.

 

Naast de keynotes bestaat het programma uit de volgende sessies:

Sociaal leren in Moodle – Virgil Ashruf
In aansluiting op de keynote kijken we in deze sessie verder naar sociaal leren en de praktische uitwerking daarvan in Moodle.

Wat gebeurt er in mijn Moodle omgeving? – Danique van Laarhoven
UWV noemt Moodle ‘LEON’, het ‘Leer En Ontwikkel Netwerk’. Met de commerciële tool Webtrekk volgt men hoe de site wordt gebruikt. Met eigen analyses op evaluaties kijkt men hoe gebruikers cursussen ervaren. Danique van Laarhoven (Adviseur Leren & Ontwikkelen) laat zien wat UWV doet.

Ons eigen cursusformat verbeterd – Bas Harkink
Maak (opnieuw) kennis met ons eigen cursusformat waar eenvoudig en snel cursussen mee gemaakt kunnen worden. De weergave wordt zeer goed ontvangen door cursisten. Wij laten u graag de laatste ontwikkelingen zien.

Moodle Workplace – Marcel van Baaren
Moodle heeft een geheel nieuw product gelanceerd genaamd ‘Moodle Workplace’. Moodle Workplace is gebaseerd op een standaard Moodle omgeving met extra functionaliteit om met name het leren in organisaties te faciliteren. Wij geven een demo en nemen u mee in de laatste ontwikkelingen.

Gamification..the next level – Robbert Kroes & Virgil Ashruf
Gofuture gebruikt Moodle in combinatie met het gamification platform Mambo. In deze demo laten zij zien wat je voor awesome dingen kunt bereiken met deze combinatie.

Ik moet upgraden! Welke versie en wanneer? – Daniel Dubbeldam
Moodle ondersteunt verschillende versies. Voor welke moet ik kiezen als ik ga upgraden? In deze sessie kijken we naar het versiebeleid van Moodle en de highlights in 3.5, 3.6 en 3.7.

In co-creatie naar een nieuwe standaard! – Elin Sleebos
Uitgeverij Tumult/Edutrainers met haar eigenwijze en didactische expertise daagt onze Moodle ervaring uit. Avetica draagt mogelijkheden aan en Tumult gaat daarmee aan de slag. Met als resultaat een standaard die aanspreekt.

MoodleNet, een nieuw platform? – Peter Jonker
Moodle opent een nieuw platform om content te delen: MoodleNet. Wat is het en wat kan ik ermee? In deze sessie tonen wij wat er al bekend is en hoe het werkt.

AVG, een jaar later – Arnout Vree
Hoe ver ben je met de AVG in jouw organisatie? Wat is er in Moodle geregeld met betrekking tot privacy? In deze sessie vertellen wij hoe je compliant kan zijn aan de AVG als organisatie en in Moodle.

H5P, nieuwe content types – Bas Harkink
In deze sessie laten wij een aantal nieuwe H5P contenttypes zien en maken we live verbinding met Svein-Tore Griff With, oprichter van H5P. Dit is je kans om hem rechtstreeks vragen te stellen.

Blendcirkel, ontwikkel verantwoorde blended learning – Isabelle Langeveld
Isabelle Langeveld, ontwikkelaar van blended leertrajecten, neemt je mee in haar ‘Blendcirkel’, een model waarmee je complete en verantwoorde blended leertrajecten kunt ontwerpen waarin de lerende centraal staat.

Zoom, platform voor virtual classrooms – Daniel Dubbeldam
De commerciële tool ‘Zoom’ biedt een integratie met Moodle. Zoom stelt je in staat om virtual classrooms in te richten zodat je met meerdere mensen een online meeting kunt houden inclusief video, audio, presentaties, break-out sessies etc. In deze sessie zie je wat Zoom biedt en hoe het werkt in Moodle.

We sluiten deze dag rond 16.00 uur af met een netwerkborrel.

Schrijf je in met je collega’s en tip andere geïnteresseerden voor dit event. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wij hebben 120 plaatsen ter beschikking, wacht dus niet te lang! Als klant van Avetica betaal je € 149. Ben je nog geen klant, dan betaal je € 199. Een uitgebreide lunch is inbegrepen en prijzen zijn exclusief BTW.

We hopen je van harte te mogen verwelkom op ons Avetica Live Event 2019.

Inschrijven Avetica Live Event 2019

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees