Avetica, Moodle Premium Partner

Minor releases van Moodle met vooral GDPR/AVG verbeteringen

  • Moodle tips
  • >
  • Minor releases van Moodle met vooral GDPR/AVG verbeteringen

Vanmorgen heeft Moodle volgens planning de minor releases uitgebracht van de versies 3.5.3, 3.4.6, 3.3.9 en 3.1.15. Je kan deze downloaden op download.moodle.org.

SoftwareReleaseNewsDe verbeteringen zijn vooral doorgevoerd in de nieuwe privacy functionaliteit en met Moodle 3.5.3, 3.4.6 en 3.3.9 kan je hiervan nog profiteren. Vanaf Moodle 3.6 worden zulke verbeteringen niet meer met terugwerkende kracht geïmplementeerd in oudere versies.

Draai je nog Moodle 3.3? Dan moet je weten dat versie 3.3.9 de laatste is en er geen nieuwe updates van deze versie meer uitkomen. Upgraden is het dringende advies! Van Moodle 3.4 komen alleen nog beveiligingsupdates uit, dus met een half jaar moet je deze versie ook gaan upgraden.

De release notes zijn per versie:

Moodle 3.6 staat voorlopig nog steeds gepland voor 26 november 2018.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?