Schrijf je in | Moodle evenementen in maart en april!

  • Moodle tips
  • >
  • Schrijf je in | Moodle evenementen in maart en april!

De 3 is in de maand en dat betekent dat we langzaam weer richting het feestdagen seizoen gaan. Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. Dit betekent hier en daar langere weekenden en misschien neem jij wel een paar dagen meer vrij. Genieten! Maar met al dat uitrusten en uitslapen ben je helemaal uitgerust om nieuwe uitdagingen aan te pakken. In maart en april hebben we een goede dosis inspiratie voor je op stapel gezet met als uitblinker hét Avetica Live Event!

6 maart Workshop Interactieve content met H5P in Moodle
20 maart Avetica Live Event
11 april Competenties in Moodle
19 april Workshop 360° feedback implementeren met Moodle

 


Workshop Interactieve content met H5P in Moodle
In de wereld van e-learning zijn er al heel wat woorden gerept over deze tool en er valt niet over te twisten dat het een geweldige ontwikkeling is. Voor degenen onder ons die denken: H5P – say whattt? H5P is een tool waarmee je visueel aantrekkelijke interactieve content maakt binnen Moodle. In tegenstelling tot auteurstools als Lectora of Captivate is de leercurve van H5P lager en zet je binnen no-time mooie content in je cursussen. Aangezien het fijn is om de eerste kneepjes van het vak te leren van een expert bieden wij de workshop Interactieve content met H5P in Moodle aan!

Avetica Live Event
Ter ere van ons 15 jarig bestaan organiseren wij het Avetica Live Event! Een inspirerende dag met 4 rondes aan workshops waaraan je kunt deelnemen, keynotes en een heleboel andere leuke activiteiten. Kom kennis opdoen en netwerken! Bekijk het dagvullende programma op live.avetica.nl. Er zijn 120 tickets beschikbaar en op = op! Wees er snel bij!

Competenties in Moodle
In Moodle is er een flinke doorontwikkeling én uitbreiding geweest op competenties en leerplannen. Maar wat is het en welke doelen kun je in jouw organisatie hiermee nastreven? Tijdens deze workshop werk je aan een praktijkcasus waarin we aan de slag gaan met:

  • inrichten van een raamwerk van competenties
  • maken van leerplannen en leerplan-templates
  • koppelen we leeractiviteiten aan de competenties

Overall ervaar je tijdens deze workshop hoe je als deelnemer en trainer kan werken met het raamwerk voor leerplannen en competenties. Het is uiteraard mogelijk om te werken met jouw competentieraamwerk wanneer jouw opleiding of organisatie deze reeds heeft ontwikkeld en in gebruik genomen.

Workshop 360° feedback implementeren met Moodle
De tweede workshop van de driedelige reeks t/m zomer 2018. Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan deze functionaliteit. Met M360 kun je vragenlijsten uitzetten om feedback te vragen aan Moodle en non-Moodle gebruikers. Uiteraard vul je voor het 360° doel ook zelf de vragenlijst in. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als input voor functioneringsgesprekken, beoordelen van competenties of het meten van effectiviteit van gevolgde opleidingen. Bij deze workshop krijg je 50 credits t.w.v. € 50,- cadeau zodat je gelijk aan de slag kunt binnen je organisatie.

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees