Avetica bestaat 15 jaar!

Op 11 februari 2003 werd Avetica opgericht. We wilden e-learning bereikbaar maken voor scholen, bedrijven en organisaties. We zagen grote mogelijkheden voor online leren, maar beseften ook dat docenten en cursusontwikkelaars hier goede ondersteuning bij nodig zouden hebben.

In 2004 kwam Moodle steeds vaker op mijn netvlies en versie 1.4.4 was de eerste Moodle die ik installeerde op mijn eigen server in dat jaar. De onderwijskundige visie van Moodle, de modulaire opbouw en het feit dat we zelf aanpassingen konden doorvoeren, waren de redenen om met dit open source leermanagementsysteem te gaan werken.

Vanaf 2005 begon het aantal Moodle klanten gestaag te stijgen. Nu hosten we meer dan 400 Moodle sites voor onze klanten en ondersteunen hen met advies, training en support. Met deze groei steeg ook het aantal Aveticanen van 1 in 2010 tot 17 vandaag de dag.

In de 15 jaar zijn er uiteraard ups and downs geweest, maar de passie om onze klanten te helpen ‘met de handen op de rug’ is altijd gebleven. Wij willen dat onze klanten zelfstandig e-learning kunnen ontwerpen en ontwikkelen. Wij verzorgen de techniek wel, want goede en betrouwbare Moodle hosting leveren is een vak apart. Met onze sterke focus op Moodle en onze jarenlange ervaring, kan ik met een gerust hart zeggen dat we veruit de meeste kennis van Moodle hebben in Nederland en België.

15 jaar later kan ik zeggen dat ik trots ben op alle klanten die we mogen bedienen én op mijn team. Elke werkdag werken we samen in een open sfeer aan goede dienstverlening. Wij blijven kennis delen via deze blog en ter ere van ons 15 jarig bestaan organiseren wij een Avetica Live Event op 20 maart in Dordrecht. Ik hoop u daar te ontmoeten!

Op naar het volgende lustrum!

Arnout Vree
Oprichter en directeur Avetica

 

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees