Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle Privacy (4): Toets je kennis van de AVG

In deze serie Moodle & Privacy wil ik een aantal onderwerpen behandelen die impact hebben voor organisaties die Moodle gebruiken als leermanagementsysteem. Maar hoe goed ben jij zelf op de hoogte van de nieuwe privacywet? Misschien is de eerste stap wel bewust onbekwaam worden?

Ik heb hieronder een interactieve toets neergezet met H5P. Mijn doel is dat je bewust wordt van de impact op jouw organisatie. De toets is anoniem te maken en wij houden geen resultaten hiervan bij. De toets bestaat uit 21 vragen en beslaat overigens niet de gehele scope van de AVG. Na het maken van deze toets weet je wel waar je leerpunten liggen (of niet).


Op het Avetica Live Event gaat de keynote en een workshop over de AVG. Schrijf je in!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?