Save the Date! Avetica Live Event op 20 maart 2018!

  • Moodle tips
  • >
  • Save the Date! Avetica Live Event op 20 maart 2018!

Avetica heeft zich vanaf 2003 ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie in de e-learning branche. Wij leveren e-learning services op alle gebieden rondom Moodle, waaronder hosting, support, consultancy, training en maatwerk. Onze missie is e-learning bereikbaar maken voor iedereen die het beste uit Moodle wil halen.

Ons DNA blijkt uit het feit dat wij dagelijks kennis delen op Moodlefacts om u te informeren en bovenal te inspireren. Avetica bestaat dit jaar 15 jaar en we pakken groots uit. Voor het eerst in onze geschiedenis organiseren wij een Live Event! Tijdens deze inspirerende dag besteden we aandacht aan de impact van de nieuwe privacywet in Moodle, kijken we naar awesome Moodle plugins en geven we samen met klanten een kijkje in de keuken.

Wij helpen dagelijks klanten op weg met pragmatische oplossingen. Voor Moodle geldt: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Wilt u bijvoorbeeld leren om eens andere paden te bewandelen met Moodle? Volg dan op deze dag de workshop ‘unmoodle your Moodle’!

Save the Date! Houd 20 maart 2018 vrij en noteer het alvast in uw agenda. Momenteel werken wij hard aan het programma, het belooft een mooie dag te worden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons eerste Avetica Live Event op 20 maart 2018 in Dordrecht.

Het Moodle team van Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees