Organiseer inschrijvingen van conferenties met ConfMan

  • Moodle tips
  • >
  • Organiseer inschrijvingen van conferenties met ConfMan

Er zijn al diverse plugins om inschrijvingen te organiseren, zoals Scheduler of Facetoface. Hiermee kan je binnen een cursus een activiteit aanmaken en studenten schrijven zich in voor een intervisiebijeenkomst, coachinggesprek of bijles over een bepaald onderwerp. Maar een Moodle plugin waarmee je ook inschrijvingen voor conferenties kan organiseren, was er nog niet.

ConfMan belooft dit wel te doen. Het is een activiteitsmodule die je toevoegt in een Moodle cursus. Stel de data in waarin de inschrijvingen mogen plaatsvinden en publiceer de activiteit. De link naar het inschrijvingsformulier kan je delen met je studenten en het mooie is dat je deze link ook kan gebruiken voor deelnemers die geen Moodle account hebben. Zo kunnen externen zich toch inschrijven voor jouw conferentie.

Elke docent uit de cursus kan de inschrijvingen managen en deelnemers kunnen via een unieke link hun eigen inschrijving beheren.

ConfMan in Moodle

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees