Blog

H5P nu embedden vanuit Moodle plugin!

30 november 2017

Moodle blog

Er is een nieuwe versie van de H5P plugin voor Moodle beschikbaar! In deze versie een toevoeging waar wij heel blij van worden.

Je kunt nu namelijk H5P content maken in je eigen Moodle site en daarvan ook de embed code kopiëren zodat je kunt plaatsen in labels, boek pagina’s en elke willekeurige plek waar je de Moodle editor tot je beschikking hebt.

Na het upgraden van de plugin kun je kiezen voor wie de link naar de embed code zichtbaar is.

Hoe het werkt en er vervolgens voor zorgt dat studenten de oorspronkelijke activiteit niet meer zien leg ik uit in onderstaande H5P interactieve video. Heb je al H5P dan kun je de oefening hieronder ook downloaden en in je eigen omgeving uploaden. Nog geen H5P in je Moodle omgeving laat deze dan snel installeren!

Tags

 

Comments are closed.