#MoodleParty want Moodle bestaat 15 jaar!

15jaar.jpgVandaag is het de verjaardag van Moodle, want 15 jaar geleden werd versie 1.0 gelanceerd. Sinds die tijd zijn er vele versies verschenen met steeds weer nieuwe en verbeterde functies om online te leren en is de wereldwijde community flink gegroeid.

Martin Dougiamas, de oprichter van Moodle, heeft een videoboodschap opgenomen waarin hij terugkijkt op 15 jaar Moodle en de succes van de laatste jaren met o.a. MoodleCloud en Moodle Mobile. Ook kijkt haar vooruit naar aantal nieuwe ontwikkelingen.

Gefeliciteerd Moodle!!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees