Vooruitblik Moodle 3.4: Samenvoegen deelnemers en aangemelde gebruikers

  • Moodle tips
  • >
  • Vooruitblik Moodle 3.4: Samenvoegen deelnemers en aangemelde gebruikers

In een aantal artikelen blikken we alvast vooruit naar Moodle 3.4, een release die gepland staat voor november 2017. Moodle 3.4 zal een release zijn die vooral is toegespitst op verbetering van usability en minder nieuwe zaken zal bevatten. Toch zijn er al wel enkele nieuwe dingen bekend.

Samenvoegen deelnemers en aangemelde gebruikers
Eén daarvan is het samenvoegen van twee pagina’s. Het gaat daarbij om de ‘Deelnemers’ en ‘Aangemelde gebruikers’ pagina. In beide pagina’s zitten nu veel dezelfde zaken. Na een inventarisatie van de inhoud van beide pagina’s werkt men nu aan het ontwerp van de nieuwe pagina. Je kunt de ontwikkelingen volgen via het tracker issue wat er voor dit punt bestaat.

Bij het schrijven van dit artikel kwam ik er overigens achter dat je vanaf de Deelnemers pagina via het ’tandwiel’ rechtsboven ook naar de ‘Aangemelde gebruikers’ kunt maar goed dat is vanaf 3.4 dan dus niet meer nodig.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees