Blog

Moodle minor releases zijn beschikbaar; tijd voor updaten

10 juli 2017

Moodle blog

Volgens de releasekalender heeft Moodle HQ vanmorgen nieuwe releases uitgebracht en de volgende laatste versies zijn nu beschikbaar:

Moodle 3.3.1 release notes
Moodle 3.2.4 release notes
Moodle 3.1.7 release notes (Long Term Support versie, alleen beveiligingsissues worden opgelost)

Het is weer tijd om te updaten, want er zijn diverse beveiligingsissues opgelost en kleine verbeteringen doorgevoerd. Je kan je Moodle dienstverlener vragen om te updaten of dit zelf uitvoeren. De nieuwe releases staan op download.moodle.org.

Eén verbetering springt er uit, als lijkt deze maar klein. In het nieuw cursusdashboard waren twee tabbladen, Tijdlijn en Cursussen. Standaard wordt Tijdlijn getoond, maar de meeste gebruikers willen Cursussen als eerste zien. Hiervoor is nu een instelling gemaakt.

 

 

Tags

 

One Comment

  1. Hier hadden we het nog over Arnout. Toen ik een issue op de tracker wilde maken zag ik dat er al een issue was en dat de oplossing al klaar stond voor de volgende release. Geweldig platform met een actieve user base 🙂