Avetica, Moodle Premium Partner

Versie 3.3 van Moodle Mobile is uit

Begin deze week is de nieuwe versie uitgekomen Moodle Mobile, de officiële Moodle app. De releases van deze app lopen redelijk gelijk met de webversies van Moodle en dat is alleen maar goed om te zien.

Wat is nieuw in Moodle Mobile 3.3?

Lesmodule
Studenten kunnen nu de lessen van de lesmodule offline bekijken. Wanneer de app weer internetverbinding heeft, worden de resultaten gesynchroniseerd met de webversie van Moodle. Daarnaast kunnen docenten de pogingen van de studenten volgen via de app.

Feedbackmodule
Ook de vragenlijsten van de feedbackmodule kunnen offline ingevuld worden en de resultaten worden op een later moment gesynchroniseerd. Ook hier kunnen de docenten de ingevulde vragenlijsten bekijken.

Authenticatie via OAuth
Als de nieuwe authenticatiemethode OAuth is ingeschakeld in de site, kan je ook via de app ermee inloggen. Handig als je wilt inloggen met behulp van je Facebook, Google of Microsoft account.

Cursusdashboard
Het nieuwe cursusdashboard is nu ook beschikbaar in de app.

Conclusie: weer een mooie sprong voorwaarts met Moodle Mobile 3.3!!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?