Avetica, Moodle Premium Partner

Akkoord gaan met Algemene Voorwaarden bij CoursePayments

  • Moodle tips
  • >
  • Akkoord gaan met Algemene Voorwaarden bij CoursePayments

Als je online cursussen verkoopt via CoursePayments voor Moodle, wil je waarschijnlijk wel als aanbieder dat de koper akkoord gaat met jouw Algemene Voorwaarden (of Inkoopvoorwaarden). Daarmee ben je juridisch beter gedekt en dit uiteraard wel afhankelijk van wat je zelf opneemt in de Algemene Voorwaarden.

In CoursePayments hebben we deze functie nu ingebouwd. Je kan simpel een link opnemen naar je eigen Algemene Voorwaarden en de koper moet akkoord gaan voordat de e-learningmodule gekocht wordt. Het document met de Algemene Voorwaarden hoeft niet in Moodle te staan, maar mag gerust op je eigen website staan. De link kan je instellen in sitebeheer.

Wil je zelf als koper CoursePayment uitproberen, koop dan maar deze cursus voor € 1,-.

CoursePayments is ontwikkeld door Avetica en de betaling loopt rechtstreeks via paymentprovider Mollie.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?