Avetica, Moodle Premium Partner

Toon activiteiten wel (of niet) in Moodle Mobile

In Moodle kan je activiteiten en bronnen wel, niet of nog niet tonen op basis van voorwaarden. Als je voor toets A minimaal een 6,0 hebt gehaald, dan mag je pas je certificaat ophalen. Of als je ‘verpleegkundige’ in een speciaal profielveld voorkomt, dan mag je een bepaald protocol wel zien. Het werken met voorwaardelijke toegang is erg krachtig en ook heel geschikt als je adaptief leren wil toepassen.

Ook voor voorwaardelijke toegang kunnen Moodle plugins ontwikkeld worden. De plugin Moodle Mobile app kan je inzetten om bepaalde activiteiten en bronnen wel of juist niet te tonen in de officiële app van Moodle. Als een bepaalde activiteit nog niet beschikbaar is binnen Moodle, kan je nu zorgen dat deze niet beschikbaar is als je de cursus via de Moodle app opent. Open je dezelfde cursus via de webbrowser, dan zie je die activiteit wel gewoon.

De nieuwe versie 2.0 van Moodle Mobile app is geschikt gemaakt voor Moodle 3.2.x.

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?