Toon activiteiten wel (of niet) in Moodle Mobile

In Moodle kan je activiteiten en bronnen wel, niet of nog niet tonen op basis van voorwaarden. Als je voor toets A minimaal een 6,0 hebt gehaald, dan mag je pas je certificaat ophalen. Of als je ‘verpleegkundige’ in een speciaal profielveld voorkomt, dan mag je een bepaald protocol wel zien. Het werken met voorwaardelijke toegang is erg krachtig en ook heel geschikt als je adaptief leren wil toepassen.

Ook voor voorwaardelijke toegang kunnen Moodle plugins ontwikkeld worden. De plugin Moodle Mobile app kan je inzetten om bepaalde activiteiten en bronnen wel of juist niet te tonen in de officiële app van Moodle. Als een bepaalde activiteit nog niet beschikbaar is binnen Moodle, kan je nu zorgen dat deze niet beschikbaar is als je de cursus via de Moodle app opent. Open je dezelfde cursus via de webbrowser, dan zie je die activiteit wel gewoon.

De nieuwe versie 2.0 van Moodle Mobile app is geschikt gemaakt voor Moodle 3.2.x.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees