Buttons als Moodle cursusformat, een echte aanrader

  • Moodle tips
  • >
  • Buttons als Moodle cursusformat, een echte aanrader

En weer is een goed cursusformat verschenen in de Moodle Plugin Database (had je al gezien dat deze database is vernieuwd?) Want je Moodle site inrichten met de juiste cursusformats creëer je een juiste ervaring voor je deelnemers en voorkom je de zogenaamde scroll of death.

Moodle course format ButtonsButtons is de naam van het nieuwe Moodle cursusformat en is geschikt voor Moodle versie 2.8 t/m 3.1. Met een serie buttons creëer je boven je cursuspagina een menu naar elke sectie in je cursus. Uiteraard mag je de kleuren van de buttons veranderen en daarnaast is het mogelijk om groepen van buttons te maken. Dit is met name handig als een paar secties uit je cursus een periode vormen of een afgesloten geheel.

Bekijk onderstaande afbeeldingen om een goede indruk te krijgen of probeer dit cursusformat uit in je eigen Moodle site.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees