Moodle plugin directory vernieuwd!

Een plugin is een uitbreiding voor je standaard Moodle site. Op deze site schrijven we daar veel over en je moet denken aan een extra activiteit, een gratis template etc. Al deze plugins zijn te vinden in de officiële Moodle plugin directory. Een directory met inmiddels 1.250 items!

De opzet van de plugin directory is vernieuwd! Je kunt nu zoeken op het doel waarvoor je een plugin wilt inzetten. Zoek je iets voor beoordeling, samenwerking of communicatie of één van de andere kenmerken. Deze indeling vind je ook terug in de Moodle Matrix die door veel ontwikkelaars en docenten als hulpmiddel wordt gebruikt bij het inrichten van hun cursussen.

Ook kan gezocht worden op plugin type waarbij je kunt zoeken op bijvoorbeeld uitbreidingen voor de quizmodule of templates voor de database activiteit. Vanzelfsprekend kun je zoeken op alles wat geschikt is voor jouw Moodle versie.

Je zoekresultaten kunnen eenvoudig gesorteerd worden op relevantie, aantal downloads, recent geupdate en recent toegevoegd.

Moodle plugins directory

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees