Trainingsaanbod tot zomer 2017

Sinds vorige week hebben we hier op Moodlefacts wat nieuwe workshops geïntroduceerd, namelijk Moodle Creations en Interactieve content met H5P in Moodle. Hiermee willen we uitkomst bieden aan de geluiden en berichten die we horen vanuit het e-learning werkveld.

Niet alleen bieden we workshops met de nieuwste tools, maar openen we deze week de inschrijving op ons trainingsaanbod t/m zomer 2017. Hier is de afgelopen periode veel vraag naar geweest, waarvoor onze hartelijke dank! Het is fantastisch om te horen dat Moodle deel uitmaakt van de dagelijkse werkzaamheden en dat er veel animo is om bij te scholen, geïnspireerd te raken en hand-ons aan de slag te gaan. Avetica is living the brand! Onze kennis is jouw kennis!

Vanaf 2017 is ons Moodle College periodiek gereserveerd voor workshops en trainingen. Hiermee willen wij zoveel mogelijk voorzien in de opleidingsbehoefte van jou als klant of als geïnteresseerde in Moodle uiteraard! Eens per twee maanden gaan wij Moodle Basis- en Beheer trainingen verzorgen. In de ‘stille’ maanden ertussen verzorgen we de workshops, zoals Moodle Creations, Interactieve content met H5P in Moodle en Lectora Online.

Trainingsaanbod t/m zomer 2017

18 januari Workshop Moodle Creations
25 januari Workshop Interactieve content met H5P in Moodle
14 februari Moodle Basis Training
1 maart Moodle Beheer Training
15 maart Workshop Lectora Online
10 april Moodle Basis Training
24 april Moodle Beheer Training
18 mei Workshop Moodle Creations
30 mei Workshop Interactieve content met H5P in Moodle
8 juni Moodle Basis Training
21 juni Moodle Beheer Training

 

Schrijf je in op een van onze trainingen of workshops via www.moodlefacts.nl/evenementen

 

 

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees