VO-content viert 5 jarig bestaan met jubileumevent

  • Moodle tips
  • >
  • VO-content viert 5 jarig bestaan met jubileumevent

VO-content bestaat 5 jaar en dat viert de stichting met een jubilieumevent op dinsdag 15 november in Apeldoorn. Het thema is ‘Samenwerken aan maatwerk; onderwijsinnovatie met open leermateriaal’ en het gehele programma kan je hier verder bekijken.

Waarom besteden we hieraan aandacht aan op Moodlefacts? Ten eerste omdat Avetica een samenwerking is aangegaan met VO-content om deze ontwikkeling te stimuleren en de klanten van Avetica te ondersteunen in het gebruik van dit open leermateriaal (waarover later meer). Ten tweede omdat VO-content sinds juni van dit jaar ook heel makkelijk via LTI in Moodle ingevoegd kan worden. Dus geen zorgen meer over het lastig importeren van Stercollecties en de schijfomvang op de server. Je hebt altijd de laatste updates want je voegt gewoon de LTI-link in bij de Externe Tool binnen de Moodle cursus en de secret key die je krijgt van Wikiwijs.

feestlogo VO-Content

Bekijk alle informatie op de speciale site www.5jaarvocontent.nl. Hier kan je je uiteraard ook aanmelden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees