Avetica, Moodle Premium Partner

Verjaardag van Moodle #14jaar

happy-14th.png14 jaar geleden zag Moodle 1.0 voor het eerst het levenslicht. Oprichter Martin Dougiamas was de logge leermanagementsystemen van toen zat. Het moest flexibeler en meer gericht op het leerproces dan een groepering van functionaliteit bij elkaar. Dus niet alle toetsen bij elkaar, alle documenten netjes in een mapje en alle fora bij elkaar. Zo zag (en ziet) een leerproces er niet.

Met Moodle 3.1 als laatste versie is dit open source leermanagementsysteem als heel volwassen. De flexibiliteit is gebleven en zelfs vergroot en de focus op een goed digitaal didactisch leerproces is er nog steeds!

Gefeliciteerd Moodle met je 14e verjaardag!!

 

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?