Avetica, Moodle Premium Partner

Moodle MOOC vanaf 7 augustus 2016

Wil je leren werken met Moodle of ben je vooral benieuwd naar de vele onderwijskundige mogelijkheden van dit open source leermanagementsysteem, dan kan je vanaf 7 augustus 2016 de Moodle MOOC volgen. De forums zijn al open vanaf de eerste van die maand.

In vier weken doorloop je het hele programma van Moodle en deze MOOC is bedoeld voor docenten, trainers, cursusontwikkelaars en uiteraard geïnteresseerden.

learn-moodle-MOOC.jpg

De hele MOOC is ook te volgen via de Moodle Mobile App. Je kan dan de cursusinhoud downloaden en als je offline bent, bekijken. Je wordt op de hoogte gehouden voor meldingen en kalenderherinneringen en je bent meer betrokken in discussies en chats. Goed moment om deze app uit te proberen.

Heb je interesse, meld je dan aan via deze link. Wil je meer informatie, bekijk dan de officiële website van de Moodle MOOC.

 

 

 

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?