Early Bird Award voor 110 Moodle 3.1 plugins

Twee keer per jaar brengt Moodle een upgrade uit (major release) en twee keer per jaar is het altijd weer de vraag wanneer jouw favoriete community plugins geschikt is voor de nieuwe Moodle versie. Omdat het upgraden van de plugins te stimuleren, heeft Moodle nu voor de 2e keer een Moodle Plugins Triathlon georganiseerd. Hierin worden de ontwikkelaars van plugins uitgedaagd om hun plugins tijdig bij te werken voor de nieuwe versie. En daar hoort een beloning bij, de Early Bird Award!

Moodle Early Bird Award.pngKregen bij Moodle 3.0 nog 81 plugins deze award, nu zijn dat er 110!! En aangezien Moodle 3.1 het upgraden meer dan  waard is (zie ons overzicht met nieuwe functionaliteit), kan je in de Early Bird Moodle 3.1 lijst kijken of jouw favoriete plugin ook daar tussen staat.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees