Probeer Moodle 3.1 zelf uit

Screenshot 2016-05-26 om 21.56.20

Moodle 3.1 zelf uitproberen in een eigen cursus. Dat kan vanaf nu op moodle31.avetica.nl. In deze omgeving kun je een account aanmaken waarna je de gelegenheid hebt om een eigen cursus aan te vragen met een rol als docent.

Op deze manier kun je zelf ontdekken wat er nieuw is in deze versie en bepalen of een upgrade iets voor jouw organisatie is? Ben je helemaal nieuw in Moodle dan praten wij u graag bij over de uitgebreide mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees