Vooruitblik Moodle 3.1: Bijhouden voltooiing + voorwaardelijke toegang standaard ingeschakeld

  • Moodle blog
  • >
  • Vooruitblik Moodle 3.1: Bijhouden voltooiing + voorwaardelijke toegang standaard ingeschakeld

Het installeren van nieuwe Moodle sites is ons dagelijks werk. De functies ‘Bijhouden van voltooiing‘ en ‘Voorwaardelijke toegang‘ zijn aanwezig na een installatie maar niet standaard ingeschakeld. Omdat deze functies zeer veel gebruikt worden en je er mooie dingen mee kunt bereiken zetten wij ze standaard aan.

Vanaf Moodle 3.1 zullen deze twee functies bij installatie echter wel standaard worden ingeschakeld. Scheelt ons dus weer wat instellingen.

Wil je voor jouw Moodle site controleren of deze functies aan staan ga dan naar Sitebeheer / Geavanceerd en zoek onderaan die pagina naar de twee instellingen. Wil je meer weten over wat je met de twee instellingen kunt bereiken dan praten wij je graag bij.

Screenshot 2016-03-14 om 14.40.03

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees