Avetica, Moodle Premium Partner

Interview met Martin Dougiamas en Phillip Miller over Moodle partnership

  • Moodle tips
  • >
  • Interview met Martin Dougiamas en Phillip Miller over Moodle partnership

Vorige maand berichtte we over de vernieuwde partnership tussen Blackboard en Moodle. Blackboard is sinds 2012 eigenaar van twee grote Moodle partners in de wereld en heeft dus een groot belang in de strategische samenwerking met Moodle HQ. Moodlerooms, één van de twee Moodle partners van Blackboard, heeft een video gedeeld met een interview tussen Martin Dougiamas, CEO & Founder of Moodle, en Phillip Miller, Vice President of International Open Source Services for Blackboard. Eind maart is deze video al opgenomen en in het interview geven beide heren hun visie op het vernieuwde partnership.

Voor de unit Open Source Services van Blackboard is het belangrijk dat Moodle zich verder ontwikkeld op de gebruikerservaringen bij mobiel leren, verbeteringen aan de usability en de integratie met andere systemen.

Bekijk het gehele interview (20 min).

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?