Snel wisselen van Moodle template

Iedereen die wil veranderen van Moodle template, herkent vast de vele muisklikken die je moet doen voordat je een andere template kan selecteren. Natuurlijk kan je achter de URL wel ?theme=theme_name typen, maar kans op typefouten is aanwezig en de setting allowthemechangeonurl moet aan staan in sitebeheer.

Het blok Theme selector van Gareth Barnard is een handig alternatief. Via dit blok selecteer je de nieuwe template en kan je ook gelijk de template cache legen van Moodle. Voor dit blok is overigens ook desetting allowthemechangeonurl noodzakelijk.

Theme selector is beschikbaar voor Moodle 2.9 en hoger.

Moodle_Theme_Selector.png

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees