Avetica instructiekaarten van Moodle

Een nieuw gezicht? Dat klopt! Sinds oktober ben ik werkzaam bij Avetica als e-learning consultant. Nice to meet you!

Vandaag vieren we de lancering van de Avetica instructiekaarten! Als consultant krijgen ik en mijn collega’s dagelijks vragen van klanten. De instructiekaarten geven je vast een steuntje in de rug! Wij zullen regelmatig nieuwe instructiekaarten publiceren hier op Moodlefacts.

Waarom zijn we dit project gestart? Veel gestelde vragen vallen binnen de basisfunctionaliteiten van Moodle en zijn goed uit te leggen middels de instructiekaarten. Vragen als “Hoe back-up ik een cursus?”, “Hoe maak ik een nieuwe cursus?” of “waar voeg ik gebruikers toe in Moodle?”. Bovendien zijn de kaarten hartstikke handig na het volgen van een basistraining, dan kan je alles nog eens rustig nalezen.

De instructiekaarten zijn te vinden op

Moodle instructiekaart #1 Back-up

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees